Vitorlás tanfolyam - Vitorlasvizsga.hu

Vitorlás tanfolyam - Vitorlasvizsga.hu

A Nánási Balázs szakmai vezetésével működő Nánási Sailing Vitorlásiskolában képzett oktatóktól tanulhatja el a vitorlázás elméleti és gyakorlati tudnivalóit. A szakmai felkészültségünk alapján összeállított és az elmúlt években bizonyítottan sikeres egyedi tanterv alapján, tapasztalt és jól képzett oktatóktól tanulhatja meg a vízi közlekedés elméleti és gyakorlati tudnivalóit.
A Nemzeti Közlekedési Hatóság által jóváhagyott tanfolyamainkon megtanulhatja a vitorlázás elméletét, első gyakorlati lépéseit és megszerezheti hajóvezetői jogosítványát, vagy gyakorolhatja és fejlesztheti a már megszerzett, de esetleg megkopott ismereteit, tudását. A gyakorlati oktatásokat kiválóan karbantartott, jól felszerelt, biztonságos és oktatásra alkalmas hajókkal tartjuk.

Nánási Balázs - oktatás vezető
"Boldogsággal tölt el, hogy évről évre új embereknek tudjuk bemutatni a vitorlázás szépségeit. Várunk mindenkit sok szeretettel, aki szeretne megismerkedni a hajózással. Az évek során egy fantasztikus csapatot sikerült kialakítanunk, ahol mindenki a számára megfelelő feladatot látja el az oktatások alatt, így mi is élvezzük az oktatás minden pillanatát."

A Nánási Sailing Vitorlásiskoláról és az oktatókról bővebben itt olvashatsz.

Tengeri tanfolyam
Érdekel a tengeri hajózás? Szeretnél képesítést szerezni, amivel a tengeren is tudsz hajózni? A Nánási Sailing hajósiskolában megszerezhető nemzetközi tengeri kishajós jogosítványt a világ minden tengerén és óceánján elfogadják, a parttól mért 3 tengeri mérföld távolságban.

Részletes információkért a tengeri képzéssel kapcsoltban kattints ide!

Legnépszerűbb tanfolyamaink az aktuális kedvezménnyel

A Nánási Sailing Vitorlásiskola tanfolyamainak, képzéseinek díjairól és az oktatások során felmerülő egyéb költségekről (vizsgadíj, okmánykiállítási díj) részletesen, ide kattintva tájékozódhat.

Jelentkezem

A kishajós tanfolyamok képzése két helyszínen történik, az elméleti oktatás Budapesten, a gyakorlat pedig Zamárdiban.

Online oktatási felület
Minden tanítványunk számára biztosítjuk a Nánási Sailing Vitorlásiskola saját online oktatási felületének használatát. A felületen elérhető a teljes tananyag, tematika alapú bontásban, tesztek, vizsgakérdések, videók, előadások. Az online oktatási rendszer használható a tanfolyam megkezdésétől a sikeres gyakorlati vizsgákig.


Nyomtatás   E-mail