Kishajós tanfolyam időpontok 2021.

Államilag elismert tanfolyamaink sikeres elvégzésével, vitorlás és kisgéphajó vezetői képesítéseket lehet megszerezni, kedvtelési céltól egészen a munkavállalói szintig. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a gyakorlati oktatásra.

Kedvtelési célú kishajó vezetői képzéseink:

Vitorlás kishajó-vezetői
A vitorlás képzés 5 - 6 napot vesz igénybe. Tematikánk úgy van felépítve, hogy nincs szükség semmiféle előzetes vitorlás vagy hajós gyakorlatra, ismeretre. A tanfolyamok alatt, a képzés 10 – 13 és 14 – 17 óra között zajlik.
Kisgéphajó vezetői tanfolyam
A képzés 3 napot vesz igénybe, ebből kettő nap elméleti oktatás és egy fél nap gyakorlat.

Lehetőség van a vitorlás és kisgéphajós képzések egyidejű elvégzésére, kombinált tanfolyam alatt. Az oktatások részletes tematikája ide kattintva érhető el. A tanfolyamaink teljesen kezdő szintről indulnak, tehát semmilyen előképzettség nem szükséges. A Nánási Sailing Vitorlásiskola online oktatási felületének használatát minden tanítványuk számára biztosítjuk.

Következő elméleti oktatási napok

Lehetséges gyakorlati napok

Tanfolyam típusa

Május 15. 16. (Bp) - (LEZÁRULT!)

Május 7. 8. 9. 10. 11. 14. 16. 17. 18. 21.

Június 4. 5. 6. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 

Július 2. 3. 4. 9. 10. 11. 12. 17. 18. 19.

 További időpontok hamarosan.

Vit és Mot

Június 5. 6. (Bp) - (BETELT!)

Vit és Mot

Július 3. 4. (Bp) - (BETELT!)

Vit és Mot

Szeptember 4. 5. (Bp) - (BETELT!)

 Vit és Mot

 

A gyakorlati oktatások pontos időpontjait az elméleti oktatáson beszéljük meg, sok lehetséges nap közül lehet majd választani.

Vizsga előtti gyakorlati lehetőség
A Nánási Sailing Vitorlásiskola a hallgatóknak a gyakorlati vizsga előtt pár órás "plussz" gyakorlati lehetőséget biztosít díjmentesen a sikeres vizsga érdekében, előre egyeztetett időpontban, a vizsga előtti hétvégén, amennyiben lehetséges.

A tanfolyam elvégzése után hatósági vizsga tehető. A sikeres vizsga után a tanuló nemzetközi belvízi kishajó vezetői engedélyt kap. A kedvtelési célú kishajó vezetői vizsgákkal kapcsolatban bővebb információkat itt találhatsz.

Jelentkezem