Kishajós tanfolyam időpontok 2024.

Államilag elismert tanfolyamaink sikeres elvégzésével, vitorlás és kisgéphajó vezetői képesítéseket lehet megszerezni, kedvtelési céltól egészen a munkavállalói szintig. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a gyakorlati oktatásra.

Kedvtelési célú kishajó vezetői képzéseink:

Vitorlás kishajó-vezetői
A vitorlás képzés 2 napos elméleti oktatásból és 3 napos gyakorlatból áll. Tematikánk úgy van felépítve, hogy nincs szükség semmiféle előzetes vitorlás vagy hajós gyakorlatra, ismeretre.
Kisgéphajó vezetői tanfolyam
A képzés 3 napot vesz igénybe, ebből kettő nap elméleti oktatás és egy fél nap gyakorlat Budapesten.

Lehetőség van a vitorlás és kisgéphajós képzések egyidejű elvégzésére, kombinált tanfolyam alatt. Az oktatások részletes tematikája ide kattintva érhető el. A tanfolyamaink teljesen kezdő szintről indulnak, tehát semmilyen előképzettség nem szükséges. A Nánási Sailing Vitorlásiskola online oktatási felületének használatát minden tanítványuk számára biztosítjuk. Az elméleti oktatás helyszíne Budapesten: Harmónia Palota, Kálvin tér.

Következő elméleti oktatási napok

Tanfolyam típusa

Január 6. 7. (Bp) - (7 szabad hely)

Vit és Mot

Január 20. 21. (Bp) - (10 szabad hely)

Vit és Mot

Február 10. 11. (Bp) - (8 szabad hely)

Vit és Mot

Február 24. 25. (Bp) - (12 szabad hely)

Vit és Mot

Március 9. 10. (Bp) - (10 szabad hely)

Vit és Mot 

Az elméleti oktatások 10 - 17 óráig tartanak, napközben egyórás ebédszünettel.

Gyakorlati oktatási napok

A gyakorlati oktatásokat az elméleti órákon egyeztetjük és több lehetséges időpont közül lehet választani. A gyakorlati képzések márciustól decemberig tartanak és rugalmasan lehet napot választani az aktuális időszakban. Általában 15-20 gyakorlati napot tartunk havonta hétköznapokon és hétvégéken, ezek közül kell vitorlás esetén 3, kisgéphajós képzés esetén 1 napot választani.

A gyakorlati képzés megkezdésére az elméleti oktatást követő egy évben van lehetőség.

Vizsga előtti gyakorlati lehetőség
A Nánási Sailing Vitorlásiskola a hallgatóknak a gyakorlati vizsga előtt pár órás "plussz" gyakorlati lehetőséget biztosít díjmentesen a sikeres vizsga érdekében, előre egyeztetett időpontban, a vizsga előtti hétvégén, amennyiben lehetséges.

A tanfolyam elvégzése után hatósági vizsga tehető. A sikeres vizsga után a tanuló nemzetközi belvízi kishajó vezetői engedélyt kap. A kedvtelési célú kishajó vezetői vizsgákkal kapcsolatban bővebb információkat itt találhatsz.

Jelentkezem