Kishajós tanfolyam időpontok 2023.

Államilag elismert tanfolyamaink sikeres elvégzésével, vitorlás és kisgéphajó vezetői képesítéseket lehet megszerezni, kedvtelési céltól egészen a munkavállalói szintig. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a gyakorlati oktatásra.

Kedvtelési célú kishajó vezetői képzéseink:

Vitorlás kishajó-vezetői
A vitorlás képzés 2 napos elméleti oktatásból és 3 napos gyakorlatból áll. Tematikánk úgy van felépítve, hogy nincs szükség semmiféle előzetes vitorlás vagy hajós gyakorlatra, ismeretre.
Kisgéphajó vezetői tanfolyam
A képzés 3 napot vesz igénybe, ebből kettő nap elméleti oktatás és egy fél nap gyakorlat Budapesten.

Lehetőség van a vitorlás és kisgéphajós képzések egyidejű elvégzésére, kombinált tanfolyam alatt. Az oktatások részletes tematikája ide kattintva érhető el. A tanfolyamaink teljesen kezdő szintről indulnak, tehát semmilyen előképzettség nem szükséges. A Nánási Sailing Vitorlásiskola online oktatási felületének használatát minden tanítványuk számára biztosítjuk. Az elméleti oktatás helyszíne Budapesten: Harmónia Palota, Kálvin tér.

Következő elméleti oktatási napok

Tanfolyam típusa

Április 15. 16. (Bp) - (BETELT - Lezárult)

Vit és Mot

Április 29. 30. (Bp) - (Lezárult)

Vit és Mot

Május 13. 14. (Bp) - (BETELT - Lezárult)

Vit és Mot

Június 10. 11. (Bp) - (Kevés szabad hely)

Vit és Mot

Június 24. 25. (Bp) - (Kevés szabad hely)

Vit és Mot

Július 22. 23. (Bp) - (5 szabad hely)

Vit és Mot

Augusztus 26. 27. (Bp) - (8 szabad hely)

Vit és Mot 

Az elméleti oktatások 10 - 17 óráig tartanak, napközben egyórás ebédszünettel.

Gyakorlati oktatási napok

A gyakorlati oktatásokat az elméleti órákon egyeztetjük és több lehetséges időpont közül lehet választani. A gyakorlati képzések márciustól decemberig tartanak és rugalmasan lehet napot választani az aktuális időszakban. Általában 15-20 gyakorlati napot tartunk havonta hétköznapokon és hétvégéken, ezek közül kell vitorlás esetén 3, kisgéphajós képzés esetén 1 napot választani.

A gyakorlati képzés megkezdésére az elméleti oktatást követő egy évben van lehetőség.

A tanfolyam elvégzése után hatósági vizsga tehető. A sikeres vizsga után a tanuló nemzetközi belvízi kishajó vezetői engedélyt kap. A kedvtelési célú kishajó vezetői vizsgákkal kapcsolatban bővebb információkat itt találhatsz.

Jelentkezem