Screenshot 2017 02 01 11 18 04

Hamarosan visszaigazoljuk a jelentkezésed a megadott email címen. A visszaigazoló email után tudod átutalni a tanfolyam előleget a megadott bankszámlaszámra. A fennmaradó összeget a tanfolyam első napján érkezésnél kell befizetni.

Az előleg beérkezése után a megadott email címre küldjük a számítógépen elérhető oktatási segédanyagokat.

A tanfolyam pontos időbeosztását és részletes tájékoztatóját a tanfolyam kezdete előtt küldjük.

Rövid tájékoztató a tanfolyamról

Tanfolyamaink a Nemzeti Közlekedési Hatóság által jóváhagyott, akkreditált tanfolyamok. A tanfolyamainkon megszerezhető hajóvezetői engedély nemzetközi minősítésű, a Balatonon kívül érvényes Európa belvizeire (folyóira, tavaira) 20 méteres hajóhosszig és 12 fő befogadó képességig.

Elméleti képzés

Az elméleti oktatások helyszíne a Süti Bisztró, melynek pontos címe: 1092 Budapest, Ráday utca 17 vagy a közelben található oktató termünk. Pontos helyszínt a részletes tájékoztató fogja tartalmazni.

Az elméleti oktatás két napon történik, de biztosítunk még egy konzultációs lehetőséget igény szerint, ismétlésre, gyakorlásra.  Az oktatás a választott elméleti napokon délelött 10-kor kezdődik, és délután 17-kor végződik. A nap közepén tartunk ebédszünetet.

Hozzatok magatokkal tollat és papírt, füzetet mindenképpen. 

Gyakorlati képzés

A gyakorlati oktatás a Balaton lesz, Zamárdiban és az előtte levő vízterületen. A gyakorlati oktatás szintén kettő-három napot fog igénybe venni, ennek pontos időpontjait az elméleti oktatáson határozzuk meg a résztvevőkkel közösen. A gyakorlati képzésen az összes vizsga manővert megtanítjuk és begyakoroljuk.

Öltözködés az időjárásnak megfelelően! Ajánlott lehet széldzseki, vízhatlan ruha, napszümeg, sapka.

Elméleti oktatási anyag

A tanfolyam sikeres elvégzéséhez szükséges tananyagot mi biztosítjuk, különböző formákban.
Tankönyvet a tanfolyam alatt minden résztvevőnek online elérhető pdf formátumban rendelkezésre bocsátjuk.
Nyomtatott tananyag
Számítógépen, online elérhető oktatási segéd anyagok, tesztek
Fontos megjegyeznünk, hogy minden oktatási anyag a képző szervezet tulajdonát képezi ezért sokszorosítása, gazdasági célú felhasználása szigorúan tilos.

Vizsga