Vitorlás tanfolyam - Vitorlasvizsga.hu

A Nánási Balázs szakmai vezetésével működő Nánási Sailing Vitorlásiskolában képzett oktatóktól tanulhatja el a vitorlázás elméleti és gyakorlati tudnivalóit. A szakmai felkészültségünk alapján összeállított és az elmúlt években bizonyítottan sikeres egyedi tanterv alapján, tapasztalt és jól képzett oktatóktól tanulhatja meg a vízi közlekedés elméleti és gyakorlati tudnivalóit.
A Nemzeti Közlekedési Hatóság által jóváhagyott tanfolyamainkon megtanulhatja a vitorlázás elméletét, első gyakorlati lépéseit és megszerezheti hajóvezetői jogosítványát, vagy gyakorolhatja és fejlesztheti a már megszerzett, de esetleg megkopott ismereteit, tudását. A gyakorlati oktatásokat kiválóan karbantartott, jól felszerelt, biztonságos és oktatásra alkalmas hajókkal tartjuk.

Téli Akció, Kedvezmény ! Kombinált, kisgéphajó, vitorlás tanfolyam ! Ajándékutalvány !

Amennyiben most jelentkezel tanfolyamainkra, a kombinált tanfolyam (vitorlás+motoros) 120.000 Ft helyett 100.000 Ft. A csak vitorlás vagy motoros tanfolyam pedig 85.000 Ft helyett 75.000 Ft. Az elméleti oktatás Budapesten, a gyakorlat pedig a Balatonon kerül megtartásra. A kisgéphajó vezetői tanfolyam összesen 3 napot vesz igénybe, a vitorlás kishajó vezetői és a kombinált pedig 5-6 napot.  Szeretnék jelentkezni és igénybe venni a kedvezményt! 

(Akciós jelentkezés időtartama: 2020.01.01. - 2020.02.29.)

Vitorlás jogosítvány

A tanfolyam elvégzése után, a tanfolyamon réztvevők sportcélú kishajó vezetői vizsgát tehetnek. A vizsga elméleti és gyakorlati részből áll. Az elméleti vizsgák minden hónap első keddjén Budapesten kerülnek megtartásra. A gyakorlati vizsgákat pedig a Balatonon rendezzük.

 

Nyomtatás