Kishajós tanfolyam időpontok 2024.

Államilag elismert tanfolyamaink sikeres elvégzésével, vitorlás és kisgéphajó vezetői képesítéseket lehet megszerezni belvízre (a világ folyóira és tavaira) és tengerre (a világ bármely pontján érvényes), kedvtelési céltól egészen a munkavállalói szintig. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a gyakorlati oktatásra. Oktatási tematikánk úgy van felépítve, hogy nincs szükség semmiféle előzetes vitorlás vagy hajós gyakorlatra, ismeretre.

Kedvtelési célú kishajó vezetői képzéseink

 

Belvízi vitorlás kishajó-vezetői
A vitorlás képzés 2 napos elméleti oktatásból és 3 napos gyakorlatból áll.
Belvízi kisgéphajó vezetői tanfolyam
A képzés 3 napot vesz igénybe, ebből kettő nap elméleti oktatás és egy fél nap gyakorlat Budapesten.
Tengeri kishajó-vezetői
A kiegészítő elméleti képzés a megadott napokon a belvízi oktatás után történik.

Lehetőség van a vitorlás és kisgéphajós képzések egyidejű elvégzésére, kombinált tanfolyam alatt. Az oktatások részletes tematikája ide kattintva érhető el. A tanfolyamaink teljesen kezdő szintről indulnak, tehát semmilyen előképzettség nem szükséges. A Nánási Sailing Vitorlásiskola online oktatási felületének használatát minden tanítványuk számára biztosítjuk. Az elméleti oktatás helyszíne Budapesten: Harmónia Palota, Kálvin tér.

Következő elméleti oktatási napok

Tanfolyam típusa

Április 6. 7. (Bp) - (2 szabad hely)

Vit és Mot és Tengeri

Április 20. 21. (Bp) - (5 szabad hely)

Vit és Mot és Tengeri

Május 11. 12. (Bp) - (5 szabad hely)

Vit és Mot és Tengeri

Május 25. 26. (Bp) - (6 szabad hely)

Vit és Mot és Tengeri

Június 8. 9. (Bp) - (10 szabad hely)

Vit és Mot és Tengeri

Július 13. 14. (Bp) - (8 szabad hely)

Vit és Mot és Tengeri

Az belvízi elméleti oktatások 10 - 16 óráig tartanak, napközben egyórás ebédszünettel. A tengeri képzés elméleti oktatása mindkét nap 16 - 19 óráig tart.

Gyakorlati oktatási napok

A gyakorlati oktatásokat az elméleti órákon egyeztetjük és több lehetséges időpont közül lehet választani. A gyakorlati képzések márciustól decemberig tartanak és rugalmasan lehet napot választani az aktuális időszakban. Általában 15-20 gyakorlati napot tartunk havonta hétköznapokon és hétvégéken, ezek közül kell vitorlás esetén 3, kisgéphajós képzés esetén 1 napot választani.

A gyakorlati képzés megkezdésére az elméleti oktatást követő egy évben van lehetőség.

A tanfolyam elvégzése után hatósági vizsga tehető. A sikeres vizsga után a tanuló nemzetközi belvízi kishajó vezetői engedélyt kap. A kedvtelési célú kishajó vezetői vizsgákkal kapcsolatban bővebb információkat itt találhatsz.

Jelentkezem